autor:

zana b.

» » Cocktailuri si lichioruri

Vinul Craciunului

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 decembrie 2009

Ingrediente
1 portocala,10 cuiosoare,10 boabe enibahar,5 linguri miere,1,5l vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Portocala se inteapa cu cuisoarele,apoi se infasoara intr-o folie de aluminiu si se coace la cuptor,la foc potrivit,15-20 minute.Cand se raceste se taie cubulete.Cubuletele se pun intr-un castron si se adauga enibaharul sfaramat si mierea.
Deasupra se toarna vinul si se pune vasul pe foc,fara a-l lasa sa clocoteasca.Inainte sa fiarba se ia vasul de pe foc,se lasa 5 minute in repaus,apoi se toarna bautura in pahare calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinul Craciunului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Lichior de oua

Lichior de oua

Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul

60 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Cocktailuri si lichioruri
LONG ISLAND ICED TEA

LONG ISLAND ICED TEA

se amestec a ingredientele impreuna, se toarna peste gheata intr-un pahar. Se orneaza cu o felie

7 voturi    5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

    Interesant. E de retinut si de executat. Cred ca este un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 portocala,10 cuiosoare,10 boabe enibahar,5 linguri miere,1,5l vin rosu

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesant. E de retinut si de executat. Cred ca este un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Bauturi calde pentru zile reci. Lapte de pasare (altfel)