Vise dulci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piersici
  • 500 g capsuni
  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri bitter
  • 350 ml vin alb sec
  • rece
  • 1 sticla sampanie frapanta (0
  • 75 l)
  • frunze de menta

Mod de preparare

Piersicile se taie felii. Capsunile se taie jumatati. Se stoarce lamaia; se amesteca sucul cu zahar si bitter; se laas fructle sa se marineze inauntru 2 ore. Fructele se aseaza intr-un vas bol, se adauga vin si sampanie; se decoreaza cu menta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise