Cum se prepară vișinata
Cum se prepară vișinata
Se pun visinele intr-o sticla cu git larg, se adauga rachiul si zaharul. Pentru gust se poate adauga si vanilie si dupa aceea se inchide sticla ermetic. In primele zile de la conservare se clatina putin sticla, pentru a raspindi zaharul uniform. Ideal ar fi sa se tina in fiecare zi sticla la soare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii