autor:

Anonim

» » Aperitive

Vol-au-vent cu carne de gaina si sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, ciuperci, ficat de gaina, unt, lamaie, sos alb, vol-au-vent cu capac, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul alb se fierbe cca 10 min. impreuna cu ciupercile, carnea de pasare, ficatul de pasare, piper si suc de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile incalzite, se pun capacelele, iar compozitia se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Suberec

Suberec

1. Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda

53 voturi    21 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Piftie de pui