autor:

Anonim

» » Aperitive

Vol-au-vent cu carne de gaina si sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, ciuperci, ficat de gaina, unt, lamaie, sos alb, vol-au-vent cu capac, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul alb se fierbe cca 10 min. impreuna cu ciupercile, carnea de pasare, ficatul de pasare, piper si suc de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile incalzite, se pun capacelele, iar compozitia se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Am cantarit carnea (se poate face cu carne de vita ,de porc ,de pasare) si apoi am tocat-o. Ceapa

220 voturi    44 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Aperitive haioase din mezeluri si legume

Aperitive haioase din mezeluri si legume

Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele

12 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv