autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Vol-au-vent cu carne de gaina

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, sos de smanatana, vol-au-vent cu capac, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile, se pun capacelele, iar sosul ramas se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu carne de gaina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta sarata de vara

Tarta sarata de vara

Prazul il taiem feliute doar partea alba, ardeiul taiat fasii,dovleceii ii taiem rondele;Calim totul

2 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vinete cu chimen

Salata de vinete cu chimen

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa

6 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de gaina
  • sos de smanatana
  • vol-au-vent cu capac
  • lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarta cu parizer si legume