autor:

Anonim

» » Aperitive

vol-au-vent cu mazare verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
Mazarea se inabusa in unt topit in apa, se adauga zahar, sare si marar verde. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mazarea se inabusa in unt topit in apa, se adauga zahar, sare si marar verde. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile.
Daca ti-a placut reteta noastra "vol-au-vent cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata

Guguluf aperitiv din carne tocata

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt. Prazul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Mazarea se inabusa in unt topit in apa
  • se adauga zahar
  • sare si marar verde. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane