autor:

Anonim

» » Aperitive

Vol-au-vent cu sos de smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, sos de smanatana, vol-au-vent cu capac, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu vol-au-vent-urile, se pun capacelele, iar sosul ramas se asaza de jur-imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Turtite cu branza de burduf

Turtite cu branza de burduf

Din aceste ingrediente se face un aluat care se lasa la crescut o ora. Dupa ce a crescut se fac turtite,

3 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu cascaval

Triunghiuri cu cascaval

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul

5 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de gaina
  • sos de smanatana
  • vol-au-vent cu capac
  • lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Trifoi delicios