1. Se intinde aluatul in grosime de un centimetru. Se taie cu o forma rotunda 3 capace Capacul pentru baza ramane intact, cel de la mijloc se taie cu o forma mai mica, lasand o margine de 2 cm de jur-imprejur; cel de la suprafata se taie cu o forma mai mica decat cel de la mijloc.
Se ung cu ou. Se suprapun. Se decoreaza suprafata si capacelus scos de la capacul din mijloc cu floricele din aluat. Se coc.
Se fierbe pieptul de pui, se raceste si se taie cubulete sau julien. Se adauga in sosul madera. Ciupercile spalate si taiate in lame se inabusa si se adauga in sos. Se determina gustul cu coniacul si condimentele. Se fierb 10 min. Se adauga sunca si ficatul de pasare fiert sau inabusit, taiate cubulete. Se umple golul de la volovan, se stropeste cu unt. Se aseaza capacelul. Se servesc fierbinti. Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii