Se bat albusurile spuma dar sa nu fie tare. Se topeste ciocolata la ben-marin sau in cuptorul cu micro unde. Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul migdalele si untul, compozitia trebuie sa fie omogena se adauga ciocolata topita si la urma albusurile.Se ameste ca usor ca albusurile sa nu se taie.
Pe o tava de cuptor se aseaza tavite personale de silicon si se toarna in fiecare tavita pina la jumatate ,deasupra se pune bucatile de ciocolata si se umplu tavitele.Se coace la 150 de grade (cuptorul incalzit dinainte) aproape 20 de minute. Se servesc caldute cu fructe de sezon sau putina frisca. (In mafin ciocolata trebuie sa fie lichida)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii