Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca.
Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase.
Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam.
Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura.
Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.
Lasati prajitura sa se raceasca complet.
Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.
Topim ciocolata impreuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie,o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi,dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii