Penrtu biscuiti, amesteca faina cu cacaoa, cuisoarele, sarea si bicarbonatul.Intr-un alt vas, bate untul/margarina cu zaharul, apoi adauga oul si mierea si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca totul bine, pana se obtine un aluat omogen.Infasoara aluatul obtinut in folie de plastic si da-l la rece 1 ora.
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Intinde aluatul pana ce ajungi la grosimea de 5mm.Taie din aluat cercuri de 8 cm diametru.Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu foaie de copt.
Coace biscuitii 13-15 minute, apoi lasa-i sa se raceasca.
Pentru asamblare, umple cornetele cu batoane Kit Kat.Unge marginea cornetului cu ciocolata topita, apoi lipeste un biscuit pe fiecare cornet umplut, apoi uns.Intoarce palaria invers, pe o tava si da palariile la frigider 10-15 minute, pana ciocolata se va intari.Apoi unge intreaga palarie cu ciocolata topita.Lasa ciocolata de pe palarii sa se intareasca, apoi decoreaza-le cu fasii din jeleu/guma.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii