Witch's Hat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Witch's Hat

Ingrediente

  • Pentru biscuiti
  • 200 gr faina
  • 25 gr cacao
  • ¼ lingurita cuisoare macinate
  • un praf de sare
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 100 gr unt sau margarina Rama
  • 60 gr zahar brun
  • 1 ou
  • 3 linguri miere
  • Pentru umplutura si décor
  • 20 cornete de inghetata
  • 16 mini-batoane Kit Kat , taiate cubulete
  • 200 gr ciocolata , topita
  • fasii din jeleu/ guma

Mod de preparare

Penrtu biscuiti, amesteca faina cu cacaoa, cuisoarele, sarea si bicarbonatul.Intr-un alt vas, bate untul/margarina cu zaharul, apoi adauga oul si mierea si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca totul bine, pana se obtine un aluat omogen.Infasoara aluatul obtinut in folie de plastic si da-l la rece 1 ora.

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Intinde aluatul pana ce ajungi la grosimea de 5mm.Taie din aluat cercuri de 8 cm diametru.Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu foaie de copt.

Coace biscuitii 13-15 minute, apoi lasa-i sa se raceasca.

Pentru asamblare, umple cornetele cu batoane Kit Kat.Unge marginea cornetului cu ciocolata topita, apoi lipeste un biscuit pe fiecare cornet umplut, apoi uns.Intoarce palaria invers, pe o tava si da palariile la frigider 10-15 minute, pana ciocolata se va intari.Apoi unge intreaga palarie cu ciocolata topita.Lasa ciocolata de pe palarii sa se intareasca, apoi decoreaza-le cu fasii din jeleu/guma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise