autor:

Dachman Laura

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Witch's Hat

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru biscuiti, 200 gr faina, 25 gr cacao, ¼ lingurita cuisoare macinate, un praf de sare, ½ lingurita bicarbonat de sodiu, 100 gr unt sau margarina Rama, 60 gr zahar brun, 1 ou, 3 linguri miere, , Pentru umplutura si décor, 20 cornete de inghetata, 16 mini-batoane Kit Kat, taiate cubulete, 200 gr ciocolata, topita, fasii din jeleu/ guma

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Penrtu biscuiti, amesteca faina cu cacaoa, cuisoarele, sarea si bicarbonatul.Intr-un alt vas, bate untul/margarina cu zaharul, apoi adauga oul si mierea si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca totul bine, pana se obtine un aluat omogen.Infasoara aluatul obtinut in folie de plastic si da-l la rece 1 ora.
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Intinde aluatul pana ce ajungi la grosimea de 5mm.Taie din aluat cercuri de 8 cm diametru.Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu foaie de copt.
Coace biscuitii 13-15 minute, apoi lasa-i sa se raceasca.
Pentru asamblare, umple cornetele cu batoane Kit Kat.Unge marginea cornetului cu ciocolata topita, apoi lipeste un biscuit pe fiecare cornet umplut, apoi uns.Intoarce palaria invers, pe o tava si da palariile la frigider 10-15 minute, pana ciocolata se va intari.Apoi unge intreaga palarie cu ciocolata topita.Lasa ciocolata de pe palarii sa se intareasca, apoi decoreaza-le cu fasii din jeleu/guma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Witch's Hat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine sau cirese

Prajitura cu visine sau cirese

Mai intai se curata fructele de codite si samburi, se spala si se lasa la scurs intr-o sita. Se freaca

12 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri
Chec tigrat

Chec tigrat

Pentru inceput vom separa galbenusurile de albusuri si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Superbe aceste "palarii".Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Excelenta reteta,minunata prezentare draga Laura!!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru biscuiti
  • 200 gr faina
  • 25 gr cacao
  • ¼ lingurita cuisoare macinate
  • un praf de sare
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 100 gr unt sau margarina Rama
  • 60 gr zahar brun
  • 1 ou
  • 3 linguri miere
  • Pentru umplutura si décor
  • 20 cornete de inghetata
  • 16 mini-batoane Kit Kat
  • taiate cubulete
  • 200 gr ciocolata
  • topita
  • fasii din jeleu/ guma

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Superbe aceste "palarii".Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere