Xhec cu mascarpone

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mascarpone,
  • 200 g ciocolata,
  • 100 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 150 g faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • coaja rasa de portocala sau portocala confiata,

Mod de preparare

Untul topit la temperatura camerei, se freaca cu zaharul pudra, se adauga mascarpone, ouale si zaharul vanilat, praful de copt stins. Se amesteca bine, se adauga ciocolata topita. Se adauga faina in ploaie. la sfarsit se adauga coaja rasa sau portocala confiata. Se varsa totul intr-o tava de chec, se da la cuptor pentru 1 ora, la 160°C

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor