autor:

Eileen

» » Dulciuri diverse

Zabaglione

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 08 octombrie 2011

Ingrediente
2 galbenusuri, 40g zahar pudra, 75ml vin Marsala sau sherry dulce, Biscuiti amaretti

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Bateti galbenusurile cu zaharul cu mixerul, pana devin pale si isi dubleaza volumul. Puneti la bain marie, adaugati Marsala si continuati sa amestecati pana devine cremos, in jur de 5-6 minute. Turnati crema intr-o cupa mare, serviti fierbinte impreuna cu biscuitii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zabaglione" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Prunele se spala si se scot samburii. Se fierb cartofii cu coaja, se curata, se lasa sa se raceasca

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bilute cu nuca de cocos si ciocolata

Bilute cu nuca de cocos si ciocolata

Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin; Topiti untul fara al incalzii prea

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 40g zahar pudra
  • 75ml vin Marsala sau sherry dulce
  • Biscuiti amaretti

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere 2