Reteta postata pe: 06 iulie 2009
Ingrediente
3 oua, 60 gr zahar tos, 1 praf de sare, vanilie praf, 200 ml lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Ouale intregi, neseparate, se bat cu cu zaharul si sarea timp de 10 minute. Se adauga vanilia si laptele si se varsa compozitia intr-o cratita continuand sa bateti cu telul. Se aseaza cratita pe bain-marie cald, amestecand continuu cu telul, pana cand apa de sub cratita incepe sa clocoteasca. In acest moment se a sosul de pe foc si se serveste imediat, langa prajitura pentru care a fost preparat
Daca ti-a placut reteta noastra "Zabaione cu lapte" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate