Ouale intregi, neseparate, se bat cu cu zaharul si sarea timp de 10 minute. Se adauga vanilia si laptele si se varsa compozitia intr-o cratita continuand sa bateti cu telul. Se aseaza cratita pe bain-marie cald, amestecand continuu cu telul, pana cand apa de sub cratita incepe sa clocoteasca. In acest moment se a sosul de pe foc si se serveste imediat, langa prajitura pentru care a fost preparat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii