Ouale intregi, neseparate, se bat cu cu zaharul si sarea timp de 10 minute. Se adauga vanilia si laptele si se varsa compozitia intr-o cratita continuand sa bateti cu telul. Se aseaza cratita pe bain-marie cald, amestecand continuu cu telul, pana cand apa de sub cratita incepe sa clocoteasca. In acest moment se a sosul de pe foc si se serveste imediat, langa prajitura pentru care a fost preparat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii