autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Zacusca de gogosari si ardei rosii

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg rosii., 6 gogosari., 6 ardei grasi., 1 morcov mijlociu., 2 bucati ceapa rosie., 500 gr ciuperci champignion., 2-3 catei de usturoi., 50 g ulei (de masline)., 2 linguri de zahar brun., sare (grunjoasa), piper proaspat macinat.

Dificultate: Medie Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb rosiile si se trec prin sita. Zacusca de ardei si gogosari poate fi preparata si cu suc de rosii din comert.Intre timp, se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte. Se curata morcovul si se da pe razatoarea mica, de asemenea se taie ceapa pestisori.Separat curatam ciupercile ,le spalam,le svantam si le punem peste ceapa si morcovul,dat pe razatoare si se prajesc usor in ulei, si cand s-au inmuiat, se pun in sosul de rosi, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul si zacusca se potriveste de sare (grunjoasa).

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de gogosari si ardei rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Iahnie de năut cu ciuperci

Iahnie de năut cu ciuperci

Modul de preparare: Punem năutul de cu seară în apă rece la înmuiat şi îl lăsăm până

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vara cu dovlecel

Salata de vara cu dovlecel

Se spala dovlecelul, nu se decojeste, in schimb se taie rondele. Se elimina astfel codita. Se pune

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Foarte gustos.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Delicioasa.Se prepra rapid, ca sunt putine ingrediente si in cantitati mici.

Dificultate

Medie

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg rosii.
  • 6 gogosari.
  • 6 ardei grasi.
  • 1 morcov mijlociu.
  • 2 bucati ceapa rosie.
  • 500 gr ciuperci champignion.
  • 2-3 catei de usturoi.
  • 50 g ulei (de masline).
  • 2 linguri de zahar brun.
  • sare (grunjoasa)
  • piper proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de fasole pastai