Ceapa taiata fideluta. Morcovii si gogosarii se dau pe razatoare, coaja se arunca. Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se adauga ceapa, morcovii, gogosarul, se lasa la fiert . Cand morcovul a fiert, se adauga bulionul, se mai lasa sa fiarba pana apare uleiul desupra. Se ia de pe foc si se lasa putin la racit. Se pune in borcane si deasupra o felie de rosie. Se capseaza fiecare borcan si se pun in baine-marie la sterilizat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii