Se coc ardei capia rosii, se curata de pielita si se fac fasii.Se toaca marunt o rosie mare, o vanata , 1/2 ceapa rosie, 1/2 tulpina praz,4 masline negre mari. Se adauga 4 graunti de usturoi zdrobiti, sare, piper.Se pune amestecul inr-un vas de plastic si se paseaza cu pasatorul 1/2 minut.Se pun in tigaia Doubletta legumele, uleiul si o foaie de dafin.Se lasa pana se face un sos gros ca o zacusca.Se serveste pe triunghiuri de toast prajit putin in tigaia Doubletta unsa cu putin unt.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii