Se coc ardei capia rosii, se curata de pielita si se fac fasii.Se toaca marunt o rosie mare, o vanata , 1/2 ceapa rosie, 1/2 tulpina praz,4 masline negre mari. Se adauga 4 graunti de usturoi zdrobiti, sare, piper.Se pune amestecul inr-un vas de plastic si se paseaza cu pasatorul 1/2 minut.Se pun in tigaia Doubletta legumele, uleiul si o foaie de dafin.Se lasa pana se face un sos gros ca o zacusca.Se serveste pe triunghiuri de toast prajit putin in tigaia Doubletta unsa cu putin unt.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii