Video cu demonstrarea retetei
http://www.youtube.com/watch?v=Jquk6XcB108
Pe timp de vara se pot folosi toate ingredientele prospete cu exceptia vinetelor care trebuie neaparat lasate la sare pentru 2h, si spalate bine inainte de folosire. Pe timp de iarna rosiile, ardeii si vinetele uscate se lasa la hidratat timp de ½ h. Toate se amesteca in blender, insa nu pana la omogenizare completa. Produsul final trebuie sa aiba o consistenta de zacusca. Daca compozitia este prea uscata, mai adaugati inca ½ ceasca apa.
Instructiuni referitoare la uscarea legumelor, in asa fel incat sa nu le distrugem calitatile nutritionale. http://ligiapop.com/2010/09/25/conserve-de-iarna-partea-1/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii