Ingrediente
250 margarina rama, 250 g zahar pudra, 5 linguri faina, 1 ou, 200 g nuca taiata, 100g stafide, 50 g cacao, piscoturi de sampanie, esenta de rom pentru a stropi piscoturile, 100g +o lingura de ulei pentru glazurat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
18 voturi
Mod de preparare
Intr-o forma de chec punem o folie de aluminiu, in care punem jumatate din compozitia de mai sus, punem un rand e piscoturi, le stropim cu esenta de rom si punem restul de compozitie sau puteti face mai multe straturi.am topit 100g de ciocolata amaruie si am pus o linguta de ulei si am glazurat prajitura
Se da la rece pana a doua zi sau pana vedeti ca s-a intarit. Eu am pus si fulgi de migdale peste.
mac myra (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009
Foarte buna....
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009
Imi place reteta ta,cu piscoturi,interesant.
lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009
da e buna ca nu trebuie sa o mai bagi la cuptor ,am notat-o
angy garian , 24 noiembrie 2009
foarte buna reteta,practic si f.rapid!pentru persoanele care sunt in criza de timp e NEMAIPOMENITA!FELICITARI!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
Cred ca e grozav de buna dupa ingrediente
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
Eu speram să găsesc mai mule reţete de post în perioada asta. Interesantă reţetă!
carmencita (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
pai prajitura ta nu arata precum descrii tu reteta, nu ai spus cu ce ai glazurat-o! ciocolata sau?
lumi (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009
E interesanta si usor de pregatit reteta ta ! Eu nu folosesc produse pe baza de margarina, prefer untul