Se freaca zaharul cu margarina pana devin omogene.Se separa ouale : galbenusurile se amesteca cu bicarbonatul de amoniu,praful de copt si mirodenii dupa care se amesteca cu margarina si zaharul iar la urma se adauga faina.Se coace la foc potrivit intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.Se scoate din cuptor,se lasa la racit putin si se unge cu gem/dulceata peste care se aplica albusul batut spuma,alune,nuci
si se rade ciocolata dupa care se mai lasa putin in cuptor pentru a se usca albusul.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii