Se freaca zaharul cu margarina pana devin omogene.Se separa ouale : galbenusurile se amesteca cu bicarbonatul de amoniu,praful de copt si mirodenii dupa care se amesteca cu margarina si zaharul iar la urma se adauga faina.Se coace la foc potrivit intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.Se scoate din cuptor,se lasa la racit putin si se unge cu gem/dulceata peste care se aplica albusul batut spuma,alune,nuci
si se rade ciocolata dupa care se mai lasa putin in cuptor pentru a se usca albusul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii