autor:

Maria Lupean

» » Aperitive

Zucchini pane

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
-2 zucchini curatati si taiati felii, -pesmet, -oua batute, -sare, piper, -ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se pune sare si piper pe feliile de zucchini si apoi se dau prin ou si pesmet, apoi se prajesc in ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachetele (clatite) de vara

Pachetele (clatite) de vara

Incingem uleiul, adaugam carnea, apoi ceapa, ardeiul taiat cubulete si varza julienne (fasii inguste)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Bruschete cu rosii si ardei

Bruschete cu rosii si ardei

Taiati felii de paine din bagheta, asezati-le intr-o tava unsa cu unt si dati-le la cuptor pentru

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Felicitari pentru reteta...Eu intotdeauna folosesc metoda pesmet ,ou si pesmet indiferent de preparat (dovlecei,cascava,snitel,conopida etc...),nu absorb multa grasime si ies moi in interior si crocante la exterior...

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Super bun. Mai ales langa tzatziki.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Felicitari pentru reteta...Eu intotdeauna folosesc metoda pesmet ,ou si pesmet indiferent de preparat (dovlecei,cascava,snitel,conopida etc...),nu absorb multa grasime si ies moi in interior si crocante la exterior...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Cred ca sunt deliciosi.Felicitari.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Eu bat ouale cu faina,dar realizez ca este mai bine sa le dai prin pesmet:scapam de surplusul de grasime,ulei.foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • -2 zucchini curatati si taiati felii
  • -pesmet
  • -oua batute
  • -sare
  • piper
  • -ulei ptr prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi noi gratinati