Zucchini se taie in doua pe lung si se scobesc la mijloc.Ceapa taiata solzisori se caleste in 2 linguri ulei, se adauga morcovul razuit si miezul de la zucchini maruntit. Se calesc toate timp de 2-3 min. Apoi se adauga la carnea tocata, impreuna cu albusul de ou.Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de zucchini, se stropesc cu un firicel de ulei si se pun intr-un vas rezistent la foc. In vas se adauga 1/2 cescuta de apa sau sos de rosii. Se dau la cuptor, la foc iute (eu cel putin asa i-am facut ca imi era foame) timp de 20-25 min. In ultimele 5 min se poate adauga cas fara grasime razuit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii