autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Zuccotto de ciocolata

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat, 4 cl visinata, 2 cl rom, 100 g ciocolata, 300 g frisca, 75 g zahar, 250 g zmeura, 50 g piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Castronul se tapeaza cu forlie. se aseaza pe margine 2/3 din piscoturi si se insiropeaza cu alcool. Se bate frisca cu zahar; in 2/3 se amesteca 150 g zmeura si se aseaza in castron. Se amesteca piscoturile zdrobite cu restul de crema si ciocolata topita si se aseaza in catron. Se acopera cu blat si folie si se da la congelator 8 ore. Se scoate folia, se rastoarna catronul si se desprinde restul de folie. Se decoreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zuccotto de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu nuca

Rulada cu nuca

Mod de preparare: Se framanta un aluat din aceste ingrediente:rama maestro,oua,faina,coaja rasa

19 voturi    10 comentarii
45 min
Prajituri
Sfinti

Sfinti

Intr-un bol se pune faina, in mijloc se dizolva drojdia in 200 ml lapte caldut si se lasa sa creasca. In

7 voturi    3 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat
  • 4 cl visinata
  • 2 cl rom
  • 100 g ciocolata
  • 300 g frisca
  • 75 g zahar
  • 250 g zmeura
  • 50 g piscoturi

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chec