Zuchinni pizzette

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Zuchinni pizzette

Ingrediente

  • 2 buc zuchinni
  • 4 buc rosii uscate
  • 50 gr cascaval provolone
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare,
  • piper

Mod de preparare

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza cu sare si piper.

Se taie marunt rosiile uscate. Se taie cascavalul in bucati mai mici decat diametrul rondelelor de dovlecel.

Se frig rondelele de zuchinni pe grill-ul de fonta pe o parte, apoi se intorc si se pune deasupra la fiecare cate o bucata de cascaval si bucatele de rosii uscate.

Se mai lasa pe grill-ul de fonta inca 2-3 minute pana se patrund si se topeste cascavalul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise