Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.
Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.
Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza cu sare si piper.
Se taie marunt rosiile uscate. Se taie cascavalul in bucati mai mici decat diametrul rondelelor de dovlecel.
Se frig rondelele de zuchinni pe grill-ul de fonta pe o parte, apoi se intorc si se pune deasupra la fiecare cate o bucata de cascaval si bucatele de rosii uscate.
Se mai lasa pe grill-ul de fonta inca 2-3 minute pana se patrund si se topeste cascavalul.
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseCum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.
Cum se congeleaza spanacul
Comentarii
Adaugă comentariu