Zuchinni pizzette

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Zuchinni pizzette

Ingrediente

  • 2 buc zuchinni
  • 4 buc rosii uscate
  • 50 gr cascaval provolone
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare,
  • piper

Mod de preparare

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza cu sare si piper.

Se taie marunt rosiile uscate. Se taie cascavalul in bucati mai mici decat diametrul rondelelor de dovlecel.

Se frig rondelele de zuchinni pe grill-ul de fonta pe o parte, apoi se intorc si se pune deasupra la fiecare cate o bucata de cascaval si bucatele de rosii uscate.

Se mai lasa pe grill-ul de fonta inca 2-3 minute pana se patrund si se topeste cascavalul.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul