Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.
Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.
Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza cu sare si piper.
Se taie marunt rosiile uscate. Se taie cascavalul in bucati mai mici decat diametrul rondelelor de dovlecel.
Se frig rondelele de zuchinni pe grill-ul de fonta pe o parte, apoi se intorc si se pune deasupra la fiecare cate o bucata de cascaval si bucatele de rosii uscate.
Se mai lasa pe grill-ul de fonta inca 2-3 minute pana se patrund si se topeste cascavalul.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii