Se taie dovlecelul pe lung ; apoi il dati cu sare si-l lasati cam o ora, intr-o sita/strecuratoare sa se scurga apa din el.
Bateti ouale si treceti dovlecelul prin oua.
Apoi il dati prin parmezanul amestecat cu pesmet si mirodenii si-l dati la cuptor ( intr-o tava cu hirtie de copt) cam 12-15 min la 200*C.
Pentru dressing:
smintina
praf usturoi
maioneza ( putina, numai cit sa dea gust)
patrunjel (uscat)
praf de ceapa
marar(uscat)
sare, piper
Se amesteca totul si gata..

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii