Se pare că nu contează în cel colţ al lumii trăiesc, căci toate bunicile sunt foarte preocupate ca nepoţii să mănânce bine.
Bunica mea spune că dacă mănânci bine poţi să gândeşti mai limpede, aşa că e pregătită mereu să-mi dea "ceva bun". Aparent şi bunica fotografului Gabriele Galimberti e de aceeaşi părere, căci atunci când acesta a decis să plece într-o călătorie în jurul lumii, femeia i-a pus la pachet o porţie de ravioli, reţetă proprie. Nu a fost îngrijorată de alte pericole pe care le presupune o astfel de călătorie, ci doar de "ce o să mănânce nepotul ei".
De aici ideea de a fotografia bunici din jurul lumii, alături de reţetele lor preferate.
Colecţia de fotografii şi reţete a fost strânsă într-o carte savuroasă. Iată câteva imagini:
Inara Runtule - 68 de ani, Kekava, Letonia
Grace Estibero - 82 de ani, Mumbai, India
Susann Soresen - 81 de ani, Homer, Alaska
Serette Charles - 63 de ani, Saint-Jean du Sud, Haiti
Marisa Batini - 80 de ani, Castiglion Florentino, Italia
Normita Sambu Arap - 65 de ani, Oltepessi (masaai mara), Kenya
Julia Enaigua - 71 de ani, La Paz, Bolivia
Fifi Makhmer - 62 de ani, Cairo, Egipt
Isolina Perez De Vargas - 83 de ani, Mendoza, Argentina
Bisrat Melake - 60 de ani, Addis Abeba, Etiopia
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii