Se pare că nu contează în cel colţ al lumii trăiesc, căci toate bunicile sunt foarte preocupate ca nepoţii să mănânce bine.

Bunica mea spune că dacă mănânci bine poţi să gândeşti mai limpede, aşa că e pregătită mereu să-mi dea "ceva bun". Aparent şi bunica  fotografului Gabriele Galimberti e de aceeaşi părere, căci atunci când acesta a decis să plece într-o călătorie în jurul lumii, femeia i-a pus la pachet o porţie de ravioli, reţetă proprie. Nu a fost îngrijorată de alte pericole pe care le presupune o astfel de călătorie, ci doar de "ce o să mănânce nepotul ei".
De aici ideea de a fotografia bunici din jurul lumii, alături de reţetele lor preferate.

Colecţia de fotografii şi reţete a fost strânsă într-o carte savuroasă. Iată câteva imagini:

Inara Runtule - 68 de ani, Kekava, LetoniaGrace Estibero - 82 de ani, Mumbai, IndiaSusann Soresen - 81 de ani, Homer, AlaskaSerette Charles - 63 de ani, Saint-Jean du Sud, HaitiMarisa Batini - 80 de ani, Castiglion Florentino, ItaliaNormita Sambu Arap - 65 de ani, Oltepessi (masaai mara), KenyaJulia Enaigua - 71 de ani, La Paz, BoliviaFifi Makhmer - 62 de ani, Cairo, EgiptIsolina Perez De Vargas - 83 de ani, Mendoza, ArgentinaBisrat Melake - 60 de ani, Addis Abeba, EtiopiaSursă articol.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 2 comentarii
 • valentina ionita

  valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

  Subscriu Sidy ! Dragostea pt gatit si pt cei dragi nu are varsta!

 • Sidy

  Sidy (Chef de cuisine) , 14 mai 2013

  Va asigur ca si in Romania sunt muuuuuuuulte bunici care gatesc cu dragoste pentru nepotii lor ! Uitati-va numai aici pe site si veti descoperi multe.....!