Bunicile gătesc cu dragoste oriunde în lume

Se pare că nu contează în cel colţ al lumii trăiesc, căci toate bunicile sunt foarte preocupate ca nepoţii să mănânce bine.

Bunicile gătesc cu dragoste oriunde în lume

Bunica mea spune că dacă mănânci bine poţi să gândeşti mai limpede, aşa că e pregătită mereu să-mi dea "ceva bun". Aparent şi bunica fotografului Gabriele Galimberti e de aceeaşi părere, căci atunci când acesta a decis să plece într-o călătorie în jurul lumii, femeia i-a pus la pachet o porţie de ravioli, reţetă proprie. Nu a fost îngrijorată de alte pericole pe care le presupune o astfel de călătorie, ci doar de "ce o să mănânce nepotul ei".

De aici ideea de a fotografia bunici din jurul lumii, alături de reţetele lor preferate.

Colecţia de fotografii şi reţete a fost strânsă într-o carte savuroasă. Iată câteva imagini:

Inara Runtule - 68 de ani, Kekava, Letonia

Grace Estibero - 82 de ani, Mumbai, India

Susann Soresen - 81 de ani, Homer, Alaska

Serette Charles - 63 de ani, Saint-Jean du Sud, Haiti

Marisa Batini - 80 de ani, Castiglion Florentino, Italia

Normita Sambu Arap - 65 de ani, Oltepessi (masaai mara), Kenya

Julia Enaigua - 71 de ani, La Paz, Bolivia

Fifi Makhmer - 62 de ani, Cairo, Egipt

Isolina Perez De Vargas - 83 de ani, Mendoza, Argentina

Bisrat Melake - 60 de ani, Addis Abeba, Etiopia

Sursă articol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise