10 aperitive excelente

In Good Food de martie te invitam sa fii pregatit sa primesti vizite neasteptate chiar si in timpul saptamanii. In acest sens, noi iti propunem cateva retete usoare care se pot face intr-un timp scurt. Poti sa incepi cu un pateu usor cu ciuperci si castane.

10 aperitive excelente

Pateu de ciuperci si castane

Ingrediente:

4 salote

2 catei de usturoi

75 g unt

300 g ciuperci

castane

tarhon tocat

branza moale

paine crocanta pentru servit

1. Se prajesc salotele tocate marunt si 2 catei de usturoi in unt pana cand se inmoaie, apoi se adauga ciupercile si se gatesc timp de 10 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.

2. Se adauga o mana mare de castane si niste tarhon tocat, apoi se prajeste totul timp de 3 minute. Se toarna amestecul intr-un blender, impreuna cu branza moale si se paseaza pana cand se obtine un pateu nu foarte fin.

3. Se pune in forme si se lasa la rece pana la servire. Se serveste la temperatura camerei, cu paine crocanta.

Celelalte 9 retete de aperitive delicioase le poti gasi in Good Food de martie!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise