In Good Food de martie te invitam sa fii pregatit sa primesti vizite neasteptate chiar si in timpul saptamanii. In acest sens, noi iti propunem cateva retete usoare care se pot face intr-un timp scurt. Poti sa incepi cu un pateu usor cu ciuperci si castane.
Ingrediente:
4 salote
2 catei de usturoi
75 g unt
300 g ciuperci
castane
tarhon tocat
branza moale
paine crocanta pentru servit
1. Se prajesc salotele tocate marunt si 2 catei de usturoi in unt pana cand se inmoaie, apoi se adauga ciupercile si se gatesc timp de 10 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.
2. Se adauga o mana mare de castane si niste tarhon tocat, apoi se prajeste totul timp de 3 minute. Se toarna amestecul intr-un blender, impreuna cu branza moale si se paseaza pana cand se obtine un pateu nu foarte fin.
3. Se pune in forme si se lasa la rece pana la servire. Se serveste la temperatura camerei, cu paine crocanta.
Celelalte 9 retete de aperitive delicioase le poti gasi in Good Food de martie!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii