In Good Food de martie te invitam sa fii pregatit sa primesti vizite neasteptate chiar si in timpul saptamanii. In acest sens, noi iti propunem cateva retete usoare care se pot face intr-un timp scurt. Poti sa incepi cu un pateu usor cu ciuperci si castane.

Pateu de ciuperci si castane

Ingrediente:
4 salote
2 catei de usturoi
75 g unt
300 g ciuperci
castane
tarhon tocat
branza moale
paine crocanta pentru servit

1. Se prajesc salotele tocate marunt si 2 catei de usturoi in unt pana cand se inmoaie, apoi se adauga ciupercile  si se gatesc timp de 10 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.

2. Se adauga o mana mare de castane si niste tarhon tocat, apoi se prajeste totul timp de 3 minute. Se toarna amestecul intr-un blender, impreuna cu branza moale si se paseaza pana cand se obtine un pateu nu foarte fin.

3. Se pune in forme si se lasa la rece pana la servire. Se serveste la temperatura camerei, cu paine crocanta.

Celelalte 9 retete de aperitive delicioase le poti gasi in Good Food de martie! 

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto