Risotto primavera

Cine a zis ca postul nu poate fi gustos inseamna ca nu a gatit una din retetele Good Food!  Incearca un risotto primavera cu legume ce te va incanta cu arome proaspete.

Risotto primavera

30 de minute

2 portii

usor de preparat

Ingrediente:

600ml supa de legume gata facuta

ulei de masline

1 ceapa mica, taiata cubulete

1 morcov mare, curatat de coaja, taiat cubulete

2 dovlecei medii, taiati cubulete

150g orez pentru risotto

50g de mazare congelata

4 cepe verzi, tocate

Mod de preparare:

1. Se fierbe supa intr-o cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacra. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa pe foc 3 minute, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.

2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana cand se foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 minute inainte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.

Reteta are doar 390 kcalorii.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi