Cine a zis ca postul nu poate fi gustos inseamna ca nu a gatit una din retetele Good Food!  Incearca un risotto primavera cu legume ce te va incanta cu arome proaspete.
30 de minute
2 portii
usor de preparat

Ingrediente:
600ml supa de legume gata facuta
ulei de masline
1 ceapa mica, taiata cubulete
1 morcov mare, curatat de coaja, taiat cubulete
2 dovlecei medii, taiati cubulete
150g orez pentru risotto
50g de mazare congelata
4 cepe verzi, tocate

Mod de preparare:
1. Se fierbe supa intr-o cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacra. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa pe foc 3 minute, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.

2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana cand se foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 minute inainte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.

Reteta are doar 390 kcalorii.


Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto