
Laura Adamache scrie o reteta minunata de pui in crusta de sare. Simplu de preparat dar totusi delicioasa, aceasta reteta ii va uimi garantat pe membrii familiei si pe prietenii vostri.
Buzunare cu ficat de pui si nuci – ei bine, acum chiar va veti surprinde familia! O combinatie de doua gusturi diferite va da o mancare foarte fina pe care o vor adora cu totii.
Prajitura ,,fara nume”. Am tinut neaparat sa va recomandam aceasta reteta, pentru ca este printre cele mai aspectuoase dulciuri pe care le-am vazut pe un blog culinar. Numele nu va da de banuit? Pregatiti reteta si spuneti-ne ce nume i-ati da voi.
In cele din urma va dam o idee pentru un mic dejun de duminica perfect, o altfel de omleta cu tomate, gogosari, fenicul, capere, usturoi, parmezan si putin vin alb. Un mic dejun perfect!
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 12 comentarii
-
-
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Felicitari pentru surse de inspiratie
-
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
O sursa de inspiratie demna de urmat.
-
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
Puiul Laurei mi s-a parut tare bun, merita incercat.
-
gina, 03 octombrie 2009
Prajitura fara nume e facuta cu crema la plic. Ce-i asa delicios la ea?
-
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009
Foarte bine arata toate meniurile, felicitari.
-
Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
Mi-au placut retetele propuse, prajitura "fara nume" arata intr-un mare fel!
-
Campean Claudia Maria (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
Toate retetele sunt delicoase,dar ce ma atrage cel mai mult este Prajitura "fara nume". Arata foarte bine!
-
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
Pentru weekend prefer retete sanatoase, poate o a ma inspir si din acestea.
-
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009
Toate retetele sunt minunate, delicioase.
-
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009
Absolut toate ideile mi-au placut si m-au inspirat. Multumesc pentru sugestii.
-
costy1969, 01 octombrie 2009
Interesante idei de week-end, de retinut.
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Am facut si eu pui in crusta de sare,e delicios !