Dovleac la cuptor, file cotlet de rechin cu portocale, paprikas unguresc... Iata cateva dintre retetele pe care le-am selectat pentru acest weekend. Am facut “tura” noastra saptamanala pe cele mai gustoase bloguri culinare si iata cu ce ne-am intors.
Prima reteta ne-a dus cu gandul la o dimineata de sambata, insorita: egg bacon muffin, un preparat delicios pregatit de Maya care e perfect pentru un mic-dejun revitalizant. Apoi, o alta reteta care ne duce cu gandul la sarbatori este dovleacul la cuptor al Sabinei.

Pentru un pranz exotic, va recomandam file cotlet de rechin cu portocale, care poate fi “asortat” cu supa de cartofi cu afumatura a Isabelei. Daca doriti ceva mai traditional, puteti oricand incerca paprikasul unguresc de pui al Mayey sau, pentru o cina gustoasa, pizza Hawaii. Daca tineti post, va recomandam cartofii deliciosi de post ai Mihaelei si salamul de biscuiti de post pregatit de Melianda.

Pentru desert, am selectat papanasii pregatiti de Nico si parizienele cu mere ale Mihaelei – ambele sunt retete delicioase, dar simple, care se pregatesc rapid.

Spor la gatit!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Idei deosebite,meniu deosebit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Dovleacul imi place foarte mult.Il folosesc la supe,creme,prajituri,placinte,fripturi.Are un gust aparte.Multumesc pentru acest articol minunat.