Pentru weekendul acesta, v-am pregatit o portie de somon cu orez si legume, o felie de tarta cu legume si smantana si cateva muffins cu mere, curmale si branza Ceddar. Si alte cateva retete, din care sa alegeti.
Va sugeram sa incepeti weekendul cu o omleta “mentolata”, precum cea preparata pe blogul papa-bun. Cateva frunzulite de menta si gustul va va revigora pentru intreaga zi.
Un aperitiv delicios pe care l-am descoperit saptamana aceasta este tarta cu legume si smantana a Mihaelei. Daca aveti musafiri, o puteti prepara cu incredere – va face furori!
Pentru un pranz mai light, incercati somonul cu orez si legume al lui Radu Popovici. Desigur, asezonat cu condimentele atent alese de el.
Daca va e pofta de o portie de varza calita traditionala, aruncati o privire la reteta Doinei – varza dulce cu carnati proaspeti.
Un desert fin? Ce ziceti de muffins cu mere, curmale si branza Ceddar de la Gourmandine? Daca v-ati dat pe spate musafirii cu tarta cu legume, muffins-urile ii vor face sa va bata si a doua zi la usa.
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii