Se apropie weekendul si nu stiti cu ce sa-i mai impresionati pe invitati? Iata cateva idei de mare efect, pe care le-am cules de pe bloguri:
Pentru o gustare simpla,dar savuroasa, credem ca reteta Mihaelei e numai buna: ciupercute umplute cu ceapa si pesmet. Se face repede, nu costa mult si e buna si pentru vegetarieni. De asemenea, daca vreti, ii puteti adauga parmezan ras la final.
Felul principal ar trebui sa fie aromat, consistent si aspectuos, nu? Noi ne-am oprit la Ratatouille si nu orice Ratatouille, ci cel propus de Ina Todoran. Credem ca pozele si prezentarea intregii retete sunt argumente suficiente pentru a o adauga in retetarul acela plin de minuni pe care-l tineti .
Ca desert, noi visam la turnuletele de capsuni cu blat de fistic pe care le-am gasit pe blogul Laurei si care ne fac sa renuntam la orice idee de dieta.
Asteptam sa ne spuneti cat de bune au fost!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii