Acest sfarsit de saptamana se anunta perfect pentru gatit. Vremea destul de mohorata ne va imbia sa ne inveselim cu niste feluri de mancare delicioase. Pentru ca avem niste bloguri culinare romanesti de exceptie, nu ne putem abtine sa nu va oferim un strop de inspiratie blogosferica.
Sa incepem cu pleiada de bunatati pe care vi le propunem pentru acest sfarsit de saptamana.
Ce ziceti de un mic-dejun copios si delicios: friganele, de la Edith's Kitchen. Alfinuta ne invata cum sa facem pogace - paine sarbeasca, merge de minune cu niste sandvisuri matinale. Daca tot suntem la capitolul paine, ne propunem sa va miroasa bucatariile a paine facuta in casa si va mai tentam cu o reteta: Paine suedeza, de la Ama in bucatarie.
Trecem la artileria grea, Adi Hadean ne invata cum sa facem Porc cu smochine si salata cu ulei de masline. De la bucataresele vesele aflam o reteta de Porc in foietaj. Ce ziceti de niste Pui cu usturoi si arahide? Este adusa de Radu Popovici tocmai din Singapore.
Gata cu felurile de mancare principale, acum ar merge un desert. Incepem neaos cu Clatite pufoase cu cacao si frisca, gasita Dulciuri fel de fel. Ceva mai complicat este Tortul etajat cu cafea si frisca, propunere venita de pe Laura's blog. De la Cuina Banateana ne vine ispiratia pentru o Prajitura cu mere si cocos.
Spor la gatit!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii