Kebab cu lemongras, somon wild cu spanac sau tort “camasa”. Saptamana aceasta a abundat in retete spectaculoase, dar atat de bine explicate pe blogurile culinare urmarite de Gustos.ro. Pentru niste idei excelente pentru acest weekend, cititi in continuare articolul pregatit de noi.
Vom incepe cu o reteta care poate fi atat un aperitiv delicios, cat si o gustare, intre mese: melcisori cu feta, smantana si verdeata, preparati de Mihaela. Daca tineti post, va propunem alta reteta de-a Mihaelei, cea de fasole frecata.
Pentru felul al doilea, avem niste retete spectaculoase, dar simplu de realizat, in acelasi timp. Puteti alege dintre kebabul cu lemongras, somonul cu spanac pregatit de Maya, mancarea de pui cu smantana a lui Edith sau gnocchi cu piept de pui si sos de rosii ai Isabelei.
Pentru desert, puteti alege dintre cornuletele cu vanilie ale Laurei si fabulosul tort “camasa” pregatit de Bucataresele vesele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii