Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!
Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.
Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.
Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.
Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.
Spor la gatit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii