Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!
Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.
Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.
Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.
Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.
Spor la gatit!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii