Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!
Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.
Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.
Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.
Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.
Spor la gatit!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu