Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!
Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.
Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.
Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.
Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.
Spor la gatit!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii