Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!
Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.
Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.
Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.
Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii