Saptamana aceasta avem doua idei foarte tari de mic-dejun, o reteta exotica de la Radu Popovici, o saramura de crap delicioasa si un elegant pui caprese la cuptor.
Mic-dejun de campion – Alison ne propune varianta ei de mic-dejun: fructe, cereale, miere – foarte sanatos si plin de energie!

Mic-dejun ca pe vremuri – Adi Hadean are o idee putin mai diferita, un mic-dejun precum cel pe care il consumam cand eram mici.

Pui caprese la cuptor – Teo a pregatit aceasta reteta delicioasa care are trei ingrediente-cheie: rosii, mozarella si busuioc.

Frigarui de pui cu alune si curry – o noua reteta de la Radu Popovici, cu specific vietnamez.

Saramura de crap – Mazilique a pregatit o superba saramura de crap pe care v-o recomandam tuturor.

Spor la gatit!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    Am pregatit mic dejun de campion.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Idei pentru toate gusturile .

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Retete foarte bune.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Am pregatit si eu saramura, e delicioasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Aduceri aminte din copilarie,ce bune erau figanelele lui bunica cu lapte batut,mmmmmmmm.Super articol,toate retetele sunt un deliciu.

  • Fara foto

    Geta, 22 septembrie 2009

    La mine in Ardeal painii in ou ii zice "bundas kenyer". Mi-au venit niste prieteni in vizita neanuntata (cu multi ani in urma) si m-au prins pe picior gresit, adica nu aveam nimic dulce prin casa. Am facut la repezeala niste "bundas" exact ca in reteta de aici (se poate si fara lapte, dar trebuie mai multe oua), am ras deasupra nistre telemea si am pus si niste muraturi feliate (parca gogosari erau) si tratatia a fost de mare succes.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Mi-ai amintit de copilarie,asa imi pregatea mama mea cateodata micul dejun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Toate retetele sunt interesante,deosebite si tare,tare gustoase...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Interesante idei.Friganelele chiar mi-au amintit de copilarie.