Idei de weekend - 29 ianuarie

Pui cu lamaie si sos de usturoi, alaturi de cartofi umpluti, iar la desert, mousse au caramel et praline. Suna complicat, insa, daca aruncati o privire pe blogurile de unde am luat aceste retete, veti descoperi ca este chiar foarte usor. Urmati intrusctiunile autoarelor, urmariti pozele si veti reusi. Iata ce retete va propunem.

Idei de weekend - 29 ianuarie

Pentru un mic dejun hranitor, iata o reteta de placinta cu rosii si masline, preparata in bucataria Sabinei. Daca vreti sa va aduceti aminte de gustul copilariei, puteti incerca sa preaparati covrigii cu sare si susan ai Marcelei.

La pranz, avem multe variante pentru dumneavoastra. Puteti incerca puplele de gasca pe varza rosie pregatite de Laura, puiul cu lamaie si sos de usturoi din bucataria Amei, cu garnitura fie de cartofi umpluti, dupa reteta bucatareselor vesele, fie de ciuperci pane sau chiar salata de cartofi.

Pentru desert, noua ne-au facut cu ochiul doua retete: prajitura Fanta, a lui Edith, usor de preparat si delicioasa, suntem siguri, si mousse au caramel et praline, pregatite de Laura Adamache. Suna elegant si se prepara usor.

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise