Pui cu lamaie si sos de usturoi, alaturi de cartofi umpluti, iar la desert, mousse au caramel et praline. Suna complicat, insa, daca aruncati o privire pe blogurile de unde am luat aceste retete, veti descoperi ca este chiar foarte usor. Urmati intrusctiunile autoarelor, urmariti pozele si veti reusi. Iata ce retete va propunem.
Pentru un mic dejun hranitor, iata o reteta de placinta cu rosii si masline, preparata in bucataria Sabinei. Daca vreti sa va aduceti aminte de gustul copilariei, puteti incerca sa preaparati covrigii cu sare si susan ai Marcelei.

La pranz, avem multe variante pentru dumneavoastra. Puteti incerca puplele de gasca pe varza rosie pregatite de Laura, puiul cu lamaie si sos de usturoi din bucataria Amei, cu garnitura fie de cartofi umpluti, dupa reteta bucatareselor vesele, fie de ciuperci pane sau chiar salata de cartofi.

Pentru desert, noua ne-au facut cu ochiul doua retete: prajitura Fanta, a lui Edith, usor de preparat si delicioasa, suntem siguri, si mousse au caramel et praline, pregatite de Laura Adamache. Suna elegant si se prepara usor.

Spor la gatit!

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    In primul rand in weekend se strange toata familia la masa si tot ce gatim,gatim cu multa dragoste.Nu trebuie sa lipseasca aperitivul,o supa sau ciorba buna,preparate din carne si peste si ceva dulce preparat in casa.Toate servite in portii mici pentru a incerca toate preparatele.