Sfarsitul acesta de saptamana se anunta frumos, zile perfecte de vara ne asteapta si de aceasta data este cu putinta sa si gatim pentru ca nu vor mai fi zile dogoritoare. Cum inspiratia vine adesea din blogosfera culinara, iata ce va propunem.
Incepem cu o gustare usoara si sanatoasa: pate de linte, de la Ina Todoran. Radu Popovici ne surprinde cu o reteta spaniola Gambas al ajillo, un aperitiv delicios cu creveti. Pe un alt blog culinar, mai sugubat, gasim pateuri cu ciuperci.
Trecem la feluri de mancare mai consistente si ne-a atras atentia Isabela Cuisine cu Pizza Hawaii, un deliciu. Pentru un fel de mancare mai sofisticat, avem o supa de ceapa minunata, de la Ama in bucatarie. Un fel de mancare sanatos, la gratar, chiftelute de curcan, propuse de doamna Doina Varga.
Pepenele galben este in plin sezon acum si de aceea va propuenm un parfait de pepene galbene, de la Laura Sava. Un alt desert usor si racoritor, Smoothie de banana cu grapefruit, de la Antzu's stuff.
Un sfarsit de saptamana palcut si spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii