Idei de weekend - 19 august 2010

Sfarsitul acesta de saptamana se anunta frumos, zile perfecte de vara ne asteapta si de aceasta data este cu putinta sa si gatim pentru ca nu vor mai fi zile dogoritoare. Cum inspiratia vine adesea din blogosfera culinara, iata ce va propunem.

Idei de weekend - 19 august 2010

Incepem cu o gustare usoara si sanatoasa: pate de linte, de la Ina Todoran. Radu Popovici ne surprinde cu o reteta spaniola Gambas al ajillo, un aperitiv delicios cu creveti. Pe un alt blog culinar, mai sugubat, gasim pateuri cu ciuperci.

Trecem la feluri de mancare mai consistente si ne-a atras atentia Isabela Cuisine cu Pizza Hawaii, un deliciu. Pentru un fel de mancare mai sofisticat, avem o supa de ceapa minunata, de la Ama in bucatarie. Un fel de mancare sanatos, la gratar, chiftelute de curcan, propuse de doamna Doina Varga.

Pepenele galben este in plin sezon acum si de aceea va propuenm un parfait de pepene galbene, de la Laura Sava. Un alt desert usor si racoritor, Smoothie de banana cu grapefruit, de la Antzu's stuff.

Un sfarsit de saptamana palcut si spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise