Idei de weekend - 21 aprilie 2010

Daca va pregatiti de acum pentru weekend in ce priveste meniul, noi va oferim cateva idei inspirate de pe bloguri culinare.  Iata ce retete delicioase am gasit:

Idei de weekend - 21 aprilie 2010

Puteti incepe o salata de oua cu peste afumat, preluata de pe blogul Edith's Kitchen, un aperitiv destul de consistent dar usor de preparat, cu ingrediente la indemana tuturor. Tot la capitolul aperitive, Eileen Cuisine ne-a atras atentia cu o reteta delicioasa: Creveti picanti.

La capitolul supe si ciorbe, ne-am oprit asupra a doua retete: Supa crema de linte - usoara si hranitoare, de la Chez Mazilique, si o delicioasa Ciorba de peste, gasita la Ama in bucatarie.

Ca fel principal, Adi Hadean ne este sursa de inspiratie cu o reteta usoara: Caneloni cu branzeturi si spanac.

Fireste, nu putea sa lipseasca desertul. Indraznim sa va propunem un Tort Nirvana, irezistibil de bun, cu ciocolata si vanilie, pe acesta l-am gasit pe blogul lui Teo.

Dupa ce v-ati delectat cu prepararea si degustarea acestor retete, va invitam sa ne spuneti cum au fost!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise