Idei de weekend - 23 iunie 2010

In acest sfarsit de saptamana nu ne asteapta o vreme prea frumoasa, dar, ca sa privim partea buna a lucrurilor, este o ocazie perfecta sa gatim mai cu spor. Iata cateva propuneri de retete gasite de noi pe bloguri.

Idei de weekend - 23 iunie 2010

La capitolul aperitive incepem cu unul foarte special, un Tort aperitiv care arata delicios, pregatit de Lissa's Cakes. O alta gustare foarte interesanta este Lintea batuta - cu usturoi, culeasa de pe blogul Pasiuni.

Ce ziceti de o garnitura de Cartofi noi cu sos de smantana? Merg cu friptura de orice fel sau chiar simpli, cel putin asa ne spune Ama in bucatarie. O bunatate vegetariana abia asteapta sa fie preparata: Dovlecei aromati la cuptor, de la Edith's Kitchen. Daca va place pizza cu multa branza sau cascaval, Teo's Kitchen ne ofera o idee perfecta: Pizza cheesy bites. Trecem la artileria grea, un fel principal celebru, Coq au vin vs. Jamie Oliver - de la Adi Hadean.

Chiar daca nu este si nu va fi foarte cald, merge intotdeauna o inghetata delicioasa, facuta in casa. Inghetata de zmeura de pe Laura's blog arata foarte bine. Pe Dulciuri fel de fel gasim un alt desert apetisant: Cheesecake cu lamaie, absolut delicios.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va uram un weekend frumos si pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise