Cele mai interesante retete din saptamana care tocmai a trecut, selectate de noi de pe cele mai tari bloguri culinare. Dulciuri, salate si feluri principale... avem de toate!
Salata de aprilie, de la Ama in bucatarie. Cateva legume si putin piept de pui. O salata foarte simpla, pe care o puteti realiza cu ce aveti prin frigider, dar extrem de sanatoasa si colorata.
Salata de dovlecei, de la Mazilique. O varianta ceva mai complexa si la fel de plina de nutrienti si de culoare. Dovlecel, ardei iute, busuioc.... Restul aflati citind reteta. Va avertizam insa! Pozele arata atat de delicios, incat nu va veti putea abtine de la a va pregati voi insine asa o salata!
Bucatarasii ne-au pregatit coaste de berbecut in sos de vin alb. O friptura delicioasa la care Bucatarasii ne propun o garnitura de cartofi sau de spanac. Aflati cum se prepara si pregatiti-va meniul pentru Paste!
Expertul in bucatarie asiatica Radu Popovici ne invata, de aceasta data, cum sa pregatim curry galben de pui cu morcovi. Aflati tainele feluritelor condimente doar de la Radu.
Toate acestea merg foarte bine alaturi de o felie de paine africana, precum cea preparata de Edith.
Pentru desert, ce spuneti de muffins cu afine sau zmeura? Laura ne arata pe blogul ei cum se prepara si, fiind o maestra in ale prajiturilor, avem mare incredere in ea!
Spor la gatit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii