Idei de weekend - 9 aprilie

Cele mai interesante retete din saptamana care tocmai a trecut, selectate de noi de pe cele mai tari bloguri culinare. Dulciuri, salate si feluri principale... avem de toate!

Idei de weekend - 9 aprilie

Salata de aprilie, de la Ama in bucatarie. Cateva legume si putin piept de pui. O salata foarte simpla, pe care o puteti realiza cu ce aveti prin frigider, dar extrem de sanatoasa si colorata.

Salata de dovlecei, de la Mazilique. O varianta ceva mai complexa si la fel de plina de nutrienti si de culoare. Dovlecel, ardei iute, busuioc.... Restul aflati citind reteta. Va avertizam insa! Pozele arata atat de delicios, incat nu va veti putea abtine de la a va pregati voi insine asa o salata!

Bucatarasii ne-au pregatit coaste de berbecut in sos de vin alb. O friptura delicioasa la care Bucatarasii ne propun o garnitura de cartofi sau de spanac. Aflati cum se prepara si pregatiti-va meniul pentru Paste!

Expertul in bucatarie asiatica Radu Popovici ne invata, de aceasta data, cum sa pregatim curry galben de pui cu morcovi. Aflati tainele feluritelor condimente doar de la Radu.

Toate acestea merg foarte bine alaturi de o felie de paine africana, precum cea preparata de Edith.

Pentru desert, ce spuneti de muffins cu afine sau zmeura? Laura ne arata pe blogul ei cum se prepara si, fiind o maestra in ale prajiturilor, avem mare incredere in ea!

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise