Pentru saptamana asta, avem doua deserturi surprinzatoare, doua retete mai exotice si un fel de mancare mai sanatos, pentru cei care sunt mai atenti la silueta.
Somon cu rosii cherry – Adi Hadean a pregatit o reteta foarte fina de somon, prajit putin alaturi de niste rosii cherry si portocale. Delicios!
Vitel in sos tomat – o noua reteta de la Radu Popovici care arata fenomenal! Reteta este greceasca, asa ca pregatiti-va sa va simtiti ca pe malul Marii Egee!
Broccoli cu rosu – Doina ne-a pregatit o super-reteta cu broccoli care ii va incanta si pe cei mai mofturosi dintre noi!
Cuburi de lapte – in materie de dulciuri, Laura Sava e o specialista, asa ca nu veti da gres daca veti incerca aceasta reteta!
Budinca de must – da, ati citit bine! Budinca arata foarte interesant si, suntem siguri, are un gust special!
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii