Idei de weekend - 30 aprilie

Saptamana aceasta, am facut traditionala noastra tura pe blogurile culinare urmarite de noi si ne-am intors cu 5 retete absolut delicioase. Iata care sunt:

Idei de weekend - 30 aprilie

Friptura de primavara - pregatita de Ama, aceasta friptura de porc e o combinatie excelenta cu legumele proaspete de care e bine sa profitam primavara: cartofi noi, ceapa verde, ridichi. Delicios!

Somon cu sos caramel si susan - expertul in bucatarie asiatica Radu Popovici ne incanta cu aceasta reteta ingenioasa. Puteti urmari si un filmulet foarte interesant cu el pregatind somonul, pentru a intelege si mai bine reteta.

Oua umplute cu ciuperci - pentru un mic-dejun copios sau ca garnitura la o friptura, aceste oua arata foarte bine si sunt o variatie de la clasicele oua umplute cu galbenus si pate de ficat.

Mere coapte in microunde - Laura, experta in dulciuri, ne pregateste inca un fel de mancare pe cat de usor, pe atat de delicios.

Creme brulee - pe Lifestyle blog am gasit aceasta varianta frantuzeasca a cremei de zahar ars. Arata exceptional si, desi are cam multe calorii, din cand in cand, merita!

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise