Saptamana aceasta, am facut traditionala noastra tura pe blogurile culinare urmarite de noi si ne-am intors cu 5 retete absolut delicioase. Iata care sunt:
Friptura de primavara - pregatita de Ama, aceasta friptura de porc e o combinatie excelenta cu legumele proaspete de care e bine sa profitam primavara: cartofi noi, ceapa verde, ridichi. Delicios!

Somon cu sos caramel si susan - expertul in bucatarie asiatica Radu Popovici ne incanta cu aceasta reteta ingenioasa. Puteti urmari si un filmulet foarte interesant cu el pregatind somonul, pentru a intelege si mai bine reteta.

Oua umplute cu ciuperci
- pentru un mic-dejun copios sau ca garnitura la o friptura, aceste oua arata foarte bine si sunt o variatie de la clasicele oua umplute cu galbenus si pate de ficat.

Mere coapte in microunde - Laura, experta in dulciuri, ne pregateste inca un fel de mancare pe cat de usor, pe atat de delicios.

Creme brulee - pe Lifestyle blog am gasit aceasta varianta frantuzeasca a cremei de zahar ars. Arata exceptional si, desi are cam multe calorii, din cand in cand, merita!

Spor la gatit!

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

    Ouale umplute cu ciuperci arata si sunt foarte bune...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

    Friptura de primavara e o capodopera culinara...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Somon cu sos caramel si susan cred ca este bun si cred ca am sa fac si eu. Felicitari pentru retete!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Friptura de primavara este dementiala,felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Doamne ce bine arata merele coapte.Felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Un articol super, toate retele sunt faine,felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Un desert tentant creme brulee,merita incercat,arata super bine.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Merele coapte in microunde sant grozave.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Poate ca nu caloriile intereseaza, ci faptul ca sunt folosite de bolnavii de hemoroizi si de cei operati de hemoroizi. de altfel, marul (pe scurt, sa nu dau idei) glazurat constitue desertul la restaurant.

  • Maria Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

    Imi place somonul si , chiar azi, am preparat un tort de somon afumat, pentru care mai am de pregatit o salata verde , in care voi combina mai multe sortimente de salata si pe care o voi asezona doar cu ulei de masline si suc de lamaie.Tortul este usor, aspectuos si foarte gustos.Reteta domnului Popovici este goarte interesanta.

  • GELLERT RAMONA

    GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Pe mine ma tenteaza reteta Laurei, acele mere delicioase reteta careia nu-i trebuie mult timp si este chiar simplu de preparat. In plus cred ca acele mere nu au multe calorii.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Suna bine reteta Amei, trebuie incercata, merita osteneala.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Delicioase retete si usor de preparat.La merele coapte se poate adauga si miez de nuca,da un gust deosebit.