Idei de weekend - 21 mai

Croque monsieur, bruschete cu vinete si rosii, cheesecake... Acestea si alte cateva retete la fel de bune sunt cele pe care le-am “cules” saptamana aceasta de pe cele mai bune bloguri culinare in limba romana.

Idei de weekend - 21 mai

Croque monsieur – Radu Popovici ne prezinta aceasta reteta excelenta, cu o istorie foarte interesanta. Se spune ca un muncitor si-a uitat un sandvici cu sunca si cascaval pe un calorifer, intr-o zi, iar cascavalul s-a topit. A mancat totusi sandviciul si i s-a parut foarte gustos. S-au mai adaugat cateva ingrediente de atunci, iar reteta completa de Croque monsieur o gasiti la Radu.

Fructe de mare a la marinnaire – Mazilique ne propune aceasta reteta delicioasa de fructe de mare sotate in vin si mirodenii.

Pizza con zucchine – reteta Laurei Adamache de pizza cu dovlecei nu doar ca arata exceptional, dar e si mai sanatoasa decat o pizza incarcata de carne.

Bruschete cu vinete si rosii – Gourmandine ne explica foarte atent cum putem realiza aceste bruschete, care arata incredibil de bine. Despre gust nici nu mai vorbim.

Milch Schnitte – Laura Sava, experta in dulciuri, recreeaza aceasta prajitura din comert in propria bucatarie. Arata foarte bine si suntem siguri ca si gustul e pe masura.

Cheesecake – o prajitura fina si destul de usoara aparuta pe blogul Dulce si dolce.

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise