Se apropie inca un week-end cu vreme frumoasa si vrem sa-l infrumusetam si mai tare cu niste retete delicioase. Incepem cu o salata usoara de hrisca, de post, gasita in Bucataria Elenei.
Am mai dat peste o reteta usor de preparat, Pasta bianca, o gasiti pe blogul Teo's Kitchen. O alta retete de paste, de aceasta data gatite in stil asiatic, descoperim pe Placerea de a gati. Daca nu aventi chef de paste, puteti sa alegeti o reteta de Chiftelute de calamari, de pe Maya's World.
Si acum, sa ne pregatim sufleteste pentru deserturi. O reteta extrem de simpla si racoritoare: Crema de capsuni si iaurt, o idee minunata, venita de la Isabela Cuisine. In plus, va mai propunem si niste Briose cu branza, delicioase si usor de facut, de pe blogul Dulciuri fel de fel...
Va uram un sfarsit de saptamana placut si pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii