Idei de weekend - 28 mai

Un weekend nou, retete noi, care abia asteapta sa le testati. Preluate de pe cele mai in voga bloguri culinare, va asteapta cuminti, cu fotografii si explicatii, sa le puneti in practica.

Idei de weekend - 28 mai

Supa crema de usturoi – pregatita de Ama. Dupa cum spune si ea, e o “supa simpla, rapida si foarte aromata”, din cartofi, morcov, patrunjel, ceapa, praz, rosii si usturoi. Arata delicios si suntem convinsi ca are un gust grozav!

Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon – o alta reteta din bucataria Amei, care, credem noi, ar merge excelent cu supa crema de usturoi de mai sus. Sucul de portocale da o aroma deosebita puiului, iar aspectul e de nota 10.

Pui cu rozmarin la cuptor – alta varianta de a gati puiul, oferita de Radu Popovici. Pentru aroma, Radu foloseste ingrediente tipic mediteraneene: ulei de masline, rozmarin, usturoi, coriandru, lamaie, rosii uscate la soare..

Costite la gratar cu sos cajun – o reteta semnata Ella, in care costitele sunt puse la marinat inainte de preparare intr-un sos facut din praf de usturoi, de ceapa, piper negru si alb, cimbru, oregano... restul le gasiti pe blogul Ellei!

Strudel cu mere si sos de vanilie – numai poza face toti banii! Reteta Inei e una savuroasa, in care strudelul de mere este acoperit, la final, cu un sos de vanilie. Efect garantat!

Desert cu cocos si capsuni – Maya combina doua arome excelente: capsunile si cocosul, in acest desert care pe noi ne-a cucerit din start.

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise