Un weekend nou, retete noi, care abia asteapta sa le testati. Preluate de pe cele mai in voga bloguri culinare, va asteapta cuminti, cu fotografii si explicatii, sa le puneti in practica.
Supa crema de usturoi – pregatita de Ama. Dupa cum spune si ea, e o “supa simpla, rapida si foarte aromata”, din cartofi, morcov, patrunjel, ceapa, praz, rosii si usturoi. Arata delicios si suntem convinsi ca are un gust grozav!
Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon – o alta reteta din bucataria Amei, care, credem noi, ar merge excelent cu supa crema de usturoi de mai sus. Sucul de portocale da o aroma deosebita puiului, iar aspectul e de nota 10.
Pui cu rozmarin la cuptor – alta varianta de a gati puiul, oferita de Radu Popovici. Pentru aroma, Radu foloseste ingrediente tipic mediteraneene: ulei de masline, rozmarin, usturoi, coriandru, lamaie, rosii uscate la soare..
Costite la gratar cu sos cajun – o reteta semnata Ella, in care costitele sunt puse la marinat inainte de preparare intr-un sos facut din praf de usturoi, de ceapa, piper negru si alb, cimbru, oregano... restul le gasiti pe blogul Ellei!
Strudel cu mere si sos de vanilie – numai poza face toti banii! Reteta Inei e una savuroasa, in care strudelul de mere este acoperit, la final, cu un sos de vanilie. Efect garantat!
Desert cu cocos si capsuni – Maya combina doua arome excelente: capsunile si cocosul, in acest desert care pe noi ne-a cucerit din start.
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii