Pasta pie, cartofi copti cu ciuperci si ceapa, vitel cu masline, telina si rosii si rulada trenulet de lamaie. Aflati cum preparati aceste mici minuni in articolul de mai jos.
Pasta pie – facuta de Mazilique, aceasta placinta cu paste, carne, sos de rosii si usturoi arata exceptional si, spune ea, nu e chiar atat de greu de facut. Pozele arata incredibil de gustos.
Cartofi copti cu ciuperci, ceapa si usturoi – Amalia ne prezinta aceasta reteta si ne recomanda sa folosim cartofi noi, pentru un gust si mai bun. Simplu si de efect – o garnitura excelenta!
Vitel cu masline, telina si rosii – reteta Montignac – O reteta ceva mai sofisticata, cu un gust, credem noi, excelent.
Rulada trenulet de lamaie – inca o reteta foarte buna de dulciuri de la Laura Sava. O combinatie intre rulada si prajitura-trenulet, e un deliciu atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Spor la gatit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii