Idei de weekend 30 Septembrie 2010

Asa cum culegea Petre Ispirescu basme, culegem si noi bijuterii de retete, de pe bloguri de nota zece. 

Idei de weekend 30 Septembrie 2010

Parca deja anticipam aromele senzationale ce vor domni peste bucatariile voastre weekendul acesta! Va prezentam:

Pentru inceput, ne-am orientat catre ceva savuros, cu arome simple si puternice: tagliatelle quattro formaggi, de pe blogul lui Adi Haden. Noi doar ne-am uitat la ele si ne-am inchipuit cum ni se topesc pe limba...

Apoi, ni s-a facut pofta de ceva dulce si bun. Pacatos de bun! Cum ar fi chocolate chip cookies...de la Crazy Mother Cooker! Cine nu si-ar infige dintii in asa ceva?

La fel de tare, totusi, ne-am infige dintii in biscuitii fabulosi cu cereale si ciocolata, ai lui Eileen. Nu zicem bine?

Pentru cei mai pofticiosi din fire, ne-am oprit la ceva cu totul deosebit: tocanita de porc cu legume si painici. Mmmm, Naina`s Kitchen!

Tot de la Naina am furat si placintelele cu branza, o nebunie sarata sau dulce, cum prefera fiecare.

Noi deja asteptam sa treaca ziua de vineri, sa avem timp de toate aceste minunatii. Voi nu?

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise