Idei de weekend - 4 noiembrie 2010

Saptamana aceasta va intampinam cu bucate deosebite, adunate din blogosfera culinara romaneasca special pentru dvs. Incepem cu niste preparate de baza, care va inmiresma casele dvs., apoi trecem la feluri de mancare mai complexe si la fel de gustoase.

Idei de weekend - 4 noiembrie 2010

Adi Hadean ne imbie cu o reteta de Tortillas facute in casa, iar doamna Doina Varga ne spune cum sa facem o Paine de casa cu malai, excelenta si hranitoare.

Ca fel de mancare principal, va propunem un preparat exotic de la Radu Popovici: Orez prajit cu ou si creveti. Amalia ne arata cum se face Piept de pui cu susan, usor de preparat si extrem de gustos, iar Laura Sava ne povesteste despre Rulouri de sunca cu ciuperci si sos de vin.

A venit momentul desertului, avem niste delicii deosebite pentru acest sfarsit de saptamana. Incepem in forta cu un Cheesecake cu jeleu de coacaze, de la Teo's Kitchen. Trecem la ceva mai usor, dar la fel de delicios: Pere fierte in vin. Si ca o idee pentru miercurea viitoare, in zi de post si nu numai, niste Gogosi delicioase si pufoase de post.

Spor la gatit si un weekend placut!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise