Idei de weekend - 2 octombrie

Pentru ca in weekend avem mai mult timp liber si ne putem rasfata cu o reteta mai speciala, Gustos.ro a strans cele mai tari retete de pe blogurile culinare din saptamana ce abia a trecut.

Idei de weekend - 2 octombrie

In primul rand, pentru ca tot am vorbit despre zacusca, va recomand reteta de zacusca de fasole cu morcov a Mihaelei. Apoi, asa cum ne-a obisnuit pana acum, La Cucina di Cristina ne-a pregatit o supa speciala: supa de linte si morcovi cu aroma de chimen, care ar merge excelent cu iepurele cu legume si sos de zahar ars pregatit de Mona. Daca aveti totusi pofta de o reteta traditionala, puteti incerca sarmalutele in foi de vita ale Laurei sau, pentru un gust mai special, Quesadilles pregatit pe O mie si una. Ca garnitura sau chiar fel de mancare principal, va invitam sa incercat Salata Caesar pregatita de Isabela sau fettucine cu ton si rosii propuse de Maya. Iar, ca desert, va invitam sa incercati deliciosul chec cu banane si nuci al Mihaelei.

Spor la gatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise