Va putem tenta cu o friptura de curcan cu vin la tava? Poate cu un hamburger umplut la gratar sau niste poale in brau? Ce-ati zice daca v-am tenta cu toate si inca unele pe deasupra?
Somon cu crusta de verdeturi aromate – o reteta exotica in genul celor cu care ne-a obisnuit deja Radu Popovici. Pregatiti oregano, coriandru, ceapa, usturoi si... restul gasiti pe blogul lui Radu.

Friptura de curcan cu vin la tava – o reteta delicioasa, fina si prezentata foarte frumos de catre Doina.

Hamburger umplut la gratar – Teo ne propune o reteta inedita de hamburger umplut cu un amestec de salam, ceapa si branza – totul intr-o chifla calda. Super bun!

Dulceata de mure
– Iulia a pregatit aceasta dulceata de mure foarte aratoasa si ne impartaseste secretele ei.

Rulada de biscuiti cu cocos – Un fel de salam de biscuiti combinat cu o crema de cocos – inedit si foarte, foarte gustos, suntem siguri!

Spor la gatit!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Friptura de curcan cu vin la tava e super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Somonul si curcanul,sunt preferatele mele.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Reteta cu somon e delicioasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

    Apetisante...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Super articol si felicitari domnului Radu Popovici, pentru reteta''somon in crusta de verdeturi aromate''.Arata de nota 25 cu felicitari,sigur am sa fac aceasta reteta,cand o sa mai iau somon.

  • Fara foto

    valentina ionita, 07 august 2009

    Toate retetele sunt apetisante,dar pestele ramane preferatul si alesul meu...

  • Fara foto

    crystyn@, 07 august 2009

    Eu, aş alege Rulada de biscuiţi cu cocos, pe weekend!

  • Fara foto

    Varadi Silvia, 06 august 2009

    Foarte apetisanta reteta Doinei.